Var med och bygg framtiden med oss!
Nordanstigs kommun består av flera skolorter med totalt ca 900 elever med ett gemensamt högstadium i Bergsjö. Bergsjö skola är en F-9 skola med ca 500 elever. Grundsärskolan 1-10 har också sin verksamhet i samma lokaler.

Tillsammans arbetar vi för en högre måluppfyllelse och en mer likvärdig skola. Skolverket, SPSM, Mittuniversitetet och RUC-X är några av de parter vi samarbetar med för att uppnå detta.

Vi arbetar för likvärdighet och samma förutsättningar mellan skolorna, då alla elever möts upp i kommunens högstadium. Vi arbetar för bra övergångar och med en reflekterande miljö där alla får möjlighet att utvecklas och nå goda resultat.

Vi jobbar målmedvetet med att utveckla vår undervisning i samtliga verksamheter och basen i detta arbete är kollegialt lärande. Inom våra skolor jobbar vi för att laget är större än jaget. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar.

Nu söker vi dig som vill vara med på den spännande resan att forma dagens ungdomar till framtida ansvarsfulla vuxna.

Om jobbet
Vi söker en utbildad lärare med legitimation inom något av ämnena matematik, NO eller Teknik som vill arbeta med våra elever i år 7-9. Tjänsten går att kombinera med andra ämnen.

Om du väljer att komma till oss ingår du i ett arbetslag med flera lärare som undervisar samma klasser som du. Du ingår även i ett ämneslag där ni planerar tillsammans och utbyter idéer och tankar.

Det dagliga arbetet omfattar alla uppgifter som ingår i en lärares uppdrag. Enskilt och tillsammans med dina kollegor planerar, genomför, utvärderar och säkerhetsställer du en högkvalitativ undervisning som skapar sammanhang och utmanar eleverna på rätt nivå. Du kommer, tillsammans med skolans personal, bidra till det kollegiala lärandet.

Personliga egenskaper
Som person har du en god ledarskapsförmåga, har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och kan anpassa din undervisning därefter. Du gör eleverna delaktiga i planeringen och kan synliggöra och vidareutveckla elevernas läroprocesser. Du reflekterar över ditt arbete på ett systematiskt sätt, både enskilt och tillsammans med dina kollegor och är mån om att skapa en trygg lärandemiljö med studiero, förtroende och respekt.

Övrigt
Provanställning i början av tjänsten kan komma att bli aktuellt. Inför eventuell intervju, ta med ett aktuellt belastningsregister. Alla våra medarbetare har 2000 kr/år i friskvårdsbidrag. Inom våra verksamheter eftersträvar vi en jämn könsfördelning. Urval och intervjuer kan ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Välkommen med din ansökan!


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bergsjö
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Kontakt
  • Susanne Pettersson, +4665236073
  • Eva Nilsson, +46725069205
Facklig företrädare
  • Susanne Forslin, Lärarförbundet, 070-4289017
Publicerat 2024-03-19
Sista ansökningsdag 2024-06-15

Tillbaka till lediga jobb