Vad roligt att du hittat vår annons för ett helt unikt sommarvikariat. Här får du möjlighet att göra skillnad i dina medmänniskors liv!

Om oss

I Nordanstigs kommuns stöd- och omsorgsverksamhet värnar vi om individen och tar tillvara på brukarnas egna förmågor. Vi är snabba med att ta till oss ny teknik och vi är stolta över vår avvikelsehantering som är ett viktigt led i att hela tiden förbättra vårt arbete. Vi värdesätter att du som anställd har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Hos oss får du möjlighet att samla värdefull erfarenhet och skapa roliga minnen tillsammans med dina kollegor och brukare.

Ditt uppdrag

Inför sommaren 2024 söker vi medarbetare till flera av våra områden:

  • Äldreboende: Arbeta med de äldre som behöver vård, omsorg och service dygnet runt.
  • Hemtjänst: Arbeta med att ge stöd och omvårdnad för människor som bor kvar i sina hem.
  • LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade): Arbeta med stöd och omsorg om funktionshindrade.
  • Socialpsykiatri: Arbeta med att ge stöd till människor med psykisk funktionsnedsättning eller psykisk ohälsa.

Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på vilket område du arbetar inom. Oavsett är huvuduppdraget detsamma: erbjuda god service och omvårdnad till alla våra brukare!

I arbetet ingår stort eget ansvar men också möjlighet att arbeta i team tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.

Extra sommarersättning

Du som jobbar minst 75% i 8 veckor under perioden 15 juni till 18 augusti får en extra sommarersättning om 7.000 kr utöver din grundlön. Jobbar du minst 80% får du 8.000 kr och vid heltidsarbetet 10.000 kr.

För att ha rätt till extra sommarersättning ska du vara schemalagd under ditt sommarvikariat och du får inte vara frånvarande mer än 2 tillfällen om max 4 dagar.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du får energi av att göra vardagen lättare för andra och har ett gott bemötande. Du lockas av att arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att utvecklas.

Erfarenhet och utbildning inom yrkesområdet är ett plus. I en del arbetslag är det ett krav att du har B-körkort. Du behärskar svenska i tal och skrift och har dessutom god förmåga att använda digitala verktyg som dator och mobil i arbetet.

Övrigt

Urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till oss! Vid frågor är du välkommen att kontakta oss.

Ta chansen att arbeta tillsammans med oss på Nordanstigs kommun i sommar!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 50
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Nordanstig
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2024/15
Kontakt
  • Gunilla Voxlin, Enhetschef, 0652-36107
Facklig företrädare
  • Anna Savolainen-Berg, Kommunal, 010-4428849
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb