Arbetet
Vi söker nu undersköterskor med specialistkompetens i demensvård som vill arbeta för att utveckla äldreomsorgen och hålla sig uppdaterad kring den senaste utvecklingen inom området. Fokus ligger på att skapa en äldreomsorg som främjar välbefinnande och livskvalitet för vård- och omsorgstagare med kognitiva sjukdomar.

Vi söker dig som är prestigelös, teamorienterad och har en stark drivkraft för att driva processer framåt

Arbetsuppgifter
I det dagliga arbetet är du en del i verksamheten och utför omvårdnadsnära insatser tillsammans med kollegor. Du bidrar till ett naturligt lärande i vardagliga situationer kring demens och bemötande. Du får möjlighet att använda din specialistkompetens för att utifrån ett personcentrerat arbetssätt tillsammans med andra professioner bidra till verksamhetsutveckling.

Du har en viktig roll genom att arbeta proaktivt och att handleda och kompetensutveckla omvårdnadspersonal inom ditt specialistområde. I ditt arbete kommer du tillsammans med enhetschef och andra roller arbeta övergripande och strategiskt med kvalitets- och utvecklingsarbete inom verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med vidareutbildning inom demensvård. Du har grundläggande IT-kunskaper och kan uttrycka dig obehindrat i både tal och skrift. Du har B-körkort.

Personliga egenskaper
Som person har du förmågan att se händelser i ett större sammanhang, tänka långsiktigt och förstå konsekvenserna av olika beslut. Du är ansvarstagande och pedagogisk i din handledning och är prestigelös i ditt sätt att samarbeta med andra.

Du är initiativrik och har ett lugnt och professionellt bemötande. Vidare är du är självständig och lyhörd och bidrar med en positiv och konstruktiv anda i arbetsgruppen. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har ett personcentrerat arbetssätt med fokus på människans livskvalité, vilket kännetecknar ett salutogent förhållningssätt. 

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi erbjuder 2000 kronor i friskvårdsbidrag per år samt möjligheten till eventuell semesterväxling. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning i våra verksamheter. Urval och intervjuer kan ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nordanstig
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Kontakt
  • Maria Myhrer, Enhetschef, 0652-36030
  • Helene Söderlund, Enhetschef, 0652-36108
Facklig företrädare
  • Sandra Jonsson, Kommunal, +4665236282
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb