Om oss
Tänker du precis som vi att mat är medicin och att mat kan påverkar nästa generations hälsa? Då har vi ett spännande uppdrag som enhetschef för kost och städ att erbjuda!

Kost och städ ingår som en del i huvudverksamheten Tillväxt och service. Enheten består av omkring 49 medarbetare som arbetar med kost och städ inom förskola, skola och äldreomsorg. Vi söker nu dig som vill leda vårt enhet framåt mot hälsofrämjande måltider och lokaler.

Ditt uppdrag
Som enhetschef har du ett personal- och budgetansvar liksom ett strategiskt ansvar att driva, utveckla och samordna arbetet på ett sätt som gör att kvalitets-, ekonomiska-, sociala- och ekologiska mål uppnås. Du kommer också samarbeta med andra förvaltningar och fackliga organisationer samt externa parter som myndigheter, kunder och anhöriga.

I ditt närmaste team har du två samordnare, en administratör och dina medarbetare. Du kommer också ingå i en ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef och andra engagerade enhetschefer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för kost och städ och vill bidra till samhällsnytta. Du har en akademisk examen som kostvetare eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Vidare har du erfarenhet av budget- och resultatansvar samt ledarskapserfarenhet.

Du har B-körkort, datavana och utrycker dig väl i tal och skrift.

Meriterande
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av en liknande roll samt av kommunal verksamhet och/eller andra politiskt styrda organisationer.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med en blandning av strategiska och operativa uppgifter. Du ser och förstår helheter, synergier och samband och kan förhålla dig till de mer långsiktiga perspektiven. Du är handlingskraftig och tycker om att se konkreta resultat av ditt arbete.

Väsentligt för oss är att du har goda ledaregenskaper. Du har ett mål- och resultatorienterat ledarskap där du skapar delaktighet, inflytande och ger förutsättningar för en god arbetsmiljö där medarbetare utvecklas och tar ansvar i sina roller. Du är trygg och anpassningsbar i din roll vilket betyder att du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, såväl internt som externt. 

Som person är du strukturerad och analytisk med förmåga att tänka strategiskt samtidigt som du på ett konkret sätt kan hantera tekniska frågor för att stötta upp din enhet på en operativ nivå. Du är i grunden positiv till förändringar, drivande, flexibel och levererar resultat. Vi lägger stort vikt på personlig lämplighet.  

Övrigt
Nordanstigs kommun erbjuder 2000:- i friskvårdsbidrag, möjligheten till löne- och semesterväxling samt distansarbete del av arbetstid i överenskommelse med chef. Inom kommunens verksamheter eftersträvar vi en jämn könsfördelning. Urval och kontakt sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan! 

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nordanstig
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Kontakt
  • Alexandra Forslund, +4665236140
Facklig företrädare
  • Susanne Pettersson, Vision, 0652-36317
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb