Om oss
Vi söker en specialpedagog till Gnarps skola. Som specialpedagog ingår du i skolans elevhälsoteam tillsammans med skolsköterska, skolkurator och speciallärare. Elevhälsoteamet leds av skolans rektor. I kommunen finns också skolpsykolog och skolläkare. Våra strategier är ledarskap, tillgänglig lärmiljö och heldagslärande. Vi arbetar aktivt med skolutveckling och kollegialt lärande för ökad måluppfyllelse. Skolan är i en positiv utveckling och det satsas stort på både inom- och utomhusmiljöerna. Vi tror att "Barn som mår bra lär sig och att barn som lär sig mår bra". Främjande och förebyggande elevhälsa har ett stort fokus hos oss. Skolan ligger mitt emellan Sundsvall och Hudiksvall med goda kommunikationer åt båda håll, nära till buss- och tågförbindelser. 

Ditt uppdrag
Som specialpedagog är du en kvalificerad samtalspartner till rektor, arbetslag och enskilda pedagoger i specialpedagogiska frågor. Du deltar vid elevhälsomöten (EHM) och är en del av skolans elevhälsoteam (EHT). Du genomför utredningar kring behov av särskilt stöd samt är ett stöd i utarbetandet och uppföljningen av åtgärdsprogram.

Genom handledning bidrar du med fördjupad kunskap som gör att det pedagogiska arbetet i verksamheten utvecklas. Du är uppdaterad inom ny specialpedagogisk forskning och litteratur för att delge verksamheten. Du gör pedagogiska insatser i klassrummet för och med elever, t.ex. kartläggningar. Du deltar i nätverk med kollegor inom kommunen för erfarenhetsutbyte och kollegialt lärande. Du samverkar med andra aktörer och institutioner, t.ex. BUP, HAB

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har examen som specialpedagog.

Meriterande
Tidigare erfarenhet som specialpedagog i grundskolan är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och lösningsfokuserad. Du är tydlig i ditt ledarskap men har också en god förmåga att skapa goda relationer. Att skapa positiva möten med elever, vårdnadshavare och kollegor är viktigt för oss och för dig. Du är en central person i organisationen, vilket kräver god social kompetens och samarbetsförmåga samt att du är positiv, flexibel och kommunikativ.

Övrigt
Inför eventuellt intervju medtas aktuellt belastningsregister. Vi erbjuder våra medarbetare 2000kr i friskvårdsbidrag och möjligheten till semesterväxling. Urval och kontakt sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Gnarp
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Kontakt
  • Katrinne Bylund, Rektor, 0652-36075
Facklig företrädare
  • Susanne Forslin, Sveriges lärare, 070-4289017
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Tillbaka till lediga jobb